ЦСКА - CК "Віннер" (Боярка) 1:1

13 Вересня 2021

В 4 турі КСРФФ армійці розписали бойову нічию з СК "Віннер".

ЦСКА - Віннер Боярка

11 вересня армійці зіграли в Боярці з місцевим клубом СК "Віннер". Матч зібрав чимало місцевих глядачів та гостей зі столиці. Гра пройшла на досить високих швидкістях, обидві команди мали моменти. Та все ж армійці створювали на порядок більше загроз біля воріт суперника та забили два голи, які не зарахував арбітр. Обидва голи забивав Трофименко - спочатку реалізувавши вихід сам на сам, а з годом на добиванні головою. Проте арбітр на лінії в обох випадках сигналізував офсайд.

Після армійці пропустили гол. Стас Нагорнюк дуже майтерно закинув м'яча за комірець голкіперу червоно-чорних. Після забитого голу місцева команда, як то кажуть, поставила автобус біля своїх воріт і періодично виходила в контратаку.

Та все ж ЦСКА вдалося уникнути прикрої поразки. В самій кінцівці матчу, коли вже йшов відлік доданого часу, Юрій Печьонкін заробив пенальні. Отримавши передачу у штрафному майданчику, його збили помаранчеві. Арбітр вказав на 11-ти метровий, який реалізував Богдан Трофименко - 1:1 на 94 хвилині.

Гадаємо з такої тяжкої гри армійці залишились на ємоціях. Але це чудовий досвід, адже армійці вчаться грати до останньої хвилини. Команді "Віннер" дякуємо за дійсно змістовний та сильний футбол.

ЦСКА

За інформацією прес-служби ЦСКА Київ.