Київський ЦСКА шукає спонсорів для подальшого розвитку

11 Липня 2023

Звернення клубу з приводу спонсорської підтримки

ЦСКА Київ флаг

Футбольний клуб ЦСКА Київ — відомий бренд та одна з найвпізнаваніших футбольних команд української столиці. Київський ЦСКА має велику футбольну історію та входив до когорти найсильніших футбольних клубів України. Напевне, немає жодного поціновувача українського футболу, який би не чув про ЦСКА Київ. Найкращим доказом тому є те, що після 2009 року, коли київський ЦСКА на превеликий жаль припинив виступи у футбольних змаганнях, він не втратив прихильності відданих вболівальників та не зник з медійного простору спортивних видань.

У 2021 році ми відкрили нову сторінку в історії клубу, який розпочав нове сходження у великому футболі. За ці кілька років київський ЦСКА гучно заявив про себе в регіональних змаганнях та запам'ятався виступами у відомих міжсезонних турнірах. Цього року ЦСКА дебютував у Вищій лізі Чемпіонату Києва та грав на зимовому Меморіалі імені Олега Макарова.

Ми маємо на меті повернути київський ЦСКА до футбольних змагань найвищого рівня. Задля реалізації поставлених спортивних завдань, ми запрошуємо долучитися до нашого дружнього співтовариства, та разом рухатися до намічених цілей.

Ми маємо підтримку великої спільноти — вболівальників, ветеранів та колишніх футболістів київського ЦСКА, військових — сучасних героїв та захисників України. Юридичний статус київського ЦСКА — громадська організація — є відображенням справжнього народного статусу нашого клубу.

Київський ЦСКА фінансується коштами приватних осіб — співзасновників громадської організації, до яких долучаються вболівальники та просто доброседрні люди. Проте, нажаль в сучасному футболі неможливо досягти розвитку та вийти на високий рівень змагань без спонсорської підтримки. Тому ми звертаємось до усіх небайдужих та просимо протягнути руку допомоги, надати підтримку у становленні нашого клубу. Своєю чергою ми пропонуємо рекламний супровід від клубу на футбольних змаганнях та інформаційних ресурсах, з використанням усіх переваг унікальних спортивних рекламних інструментів.

Футбольне спонсорство високо цінується в суспільстві та є відмінним рекламним ринком для просування товарів чи послуг. Ваш бренд зможуть побачити десятки, сотні, тисячі або навіть мільйони глядачів - адже він з'являтиметься не лише перед очима вболівальників на стадіоні, але й буде фігурувати після матчу на відомих спортивних інтернет-сайтах, в друкованих засобах масової інформації та телеканалах, які висвітлюють післяматчеві новини та футбольні події.

З повагою та сподіванням на Вашу підтримку,
ГО “ФК ЦСКА КИЇВ”.

З питань співпраці просимо звертатись за контактним номером телефону:
+38 093-513-47-02 (Спротивний директор Олексій Венгер).