Володимир Мусолітін: «Якщо взяти київський ЦСКА Фоменка, ми б вже війну закінчили. Окупантів загнали би за Урал»

31 Травень 2023

Екс-нападник київського ЦСКА Володимир Мусолітін розповів про шалені фізичні навантаження, які давав Михайло Фоменко на тренуваннях.

Володимир Муссолітін

"Якщо ти пройшов збори у Михайла Івановича, то готовий до всього. Якщо б взяти нашу команду, то ми б вже зараз війну закінчили. Кацапів загнали би за Урал. Фізичних навантажень було страшенно багато. Думаю, жоден спецназівець їх не витримав би. Ви от нагадали – і мені аж погано стало…", - сказав Мусолітін в інтерв'ю "Футбол 24".

Також екс-гравець столичного ЦСКА пригадав своїх колишніх колег по каманді, серед яких були Сергій Закарлюка, Микола Волосянко та Руслан Костишин:

"Сила ЦСКА полягала у колективі. Ми разом сміялися, проводили час, оговтувалися від шалених навантажень. От у командах бувають клани. А у нас тоді утворився суцільний клан. Гуртом раділи, гуртом страждали, гуртом отримували покарання, гуртом перемагали. Закарлюки та Волосянка вже немає з нами. Зараз спілкуюся із Сергієм Ткаченком, який в Одесі мешкає. Раніше з Русланом Костишиним у Києві бачився.

Для Руслана Костишина та Сергія Закарлюки ці навантаження були, ніби якісь дрібниці. Проте два тижні пережили і все, звикли. От коли новачки приходили, то не кожен витримував. Бували випадки, коли люди свідомість втрачали. Їх одразу відвозили у лікарню. Якщо вони поверталися до роботи, то залишалися у команді".

Володимир Мусолітін – екс-форвард ЦСКА (Київ), «Ворскли» (Полтава), «Чорноморця» (Одеса), «Кривбаса» (Кривий Ріг) та інших українських клубів, екс-гравець збірної України.