У Британії висвітлили акцію з вшанування пам'яті загиблих воїнів-вболівальників ЦСКА Київ

13 Квітня 2023

На сторінках Metro UK згадали про жахи вторгнення російських військ на Бучанщині та відзначили важливість відновлення у регіоні футбольних змагань.

 

Більшість фанатів нашого клубу, серед яких є й чимало жителів Бучанського району Київщини, з початком війни пішла на фронт. Наші вболівальники несуть службу в різних формуваннях Збройних Сил України, багато з них зараз перебувають у місцях найактивніших бойових дій. Нажаль, серед них є й загиблі...

“Бучанський район пережив жахи повномасштабного вторгнення Росії в Україну, це регіон, який став синонімом військових злочинів московських військ.

Але ігри відновлюються, незважаючи на те, що бучанська спільнота втратила щонайменше 25 братів і друзів з початку війни.

Пам'ять про загиблих уболівальників, гравців і тренерів вічна”, - зазначає британське видання Metro — найтиражніша таблоїдна газета Сполученого Королівства.

На супровідних фото - гравці київського ЦСКА, які вшановують Україну та пам’ять про загиблих представників фанатського руху перед півфінальним матчем щорічного Меморіалу Чанових, в якому київський ЦСКА переміг “Сокіл” (Михайлівка-Рубежівка).

«Ми повинні їх пам’ятати, бо вони наші брати і друзі. Їхня смерть завжди буде нагадувати нам, що російські вбивці мають бути покарані», - такі слова Валентина Овдієнко, першого заступника голови Бучанської районної асоціації футболу, цитує видання.