Київський ЦСКА візьме участь у розіграші обласного кубку КОАФ 2022/2023

13 Квітня 2023

Серйозне випробування для команди Андрія Мішка, адже в цьому турнірі беруть участь дуже міцні та добре вкомплектовані футбольні колективи. А фаворитами змагань є клуби, які грають на всеукраїнському рівні.

Кубок КОАФ

За результатами жеребкування, у першому турі армійці на виїзді зустрінуться з ФК “Білгород” (Білогородка). Матч відбудеться у суботу 22 квітня.

Суперники

Серед учасників — команди Вищої ліги обласного Чемпіонату Київщини, до яких, крім армійців, долучилася ФК “Кудрівка” (Ірпінь). Ще два клуби — “Дружба” (Мирівка) та “Штурм” (Іванків), учасники аматорських змагань національного рангу, – долучаться до турніру з чвертьфінальної стадії.

Футбольний клуб "Дружба" з Мирівки поступово пройшов усі щаблі обласного футболу: у сезоні 2021/22 дебютував на всеукраїнському рівні, дійшовши до півфіналу Кубка ААФУ, а за підсумками сезону 2022/23 вийшов на старт всеукраїнського чемпіонату серед аматорських клубів ААФУ, де після 8 туру посідає перше місце, що дає право виходу у плей-оф.

"Штурм" – одна з найбільш зіркових команд чемпіонату України серед аматорів. Заслужені ветерани, володарі трофеїв України та зарубіжних країн, складають основу "Штурму", який представляє місто Іванків Київської області на всеукраїнському рівні та посідає другу сходинку Чемпіонату ААФУ, яке, як і їхнім колегам з "Дружби", надає право кваліфікуватися в плей-офф змагань.

Про змагання

Відкритий Кубок Київщини — щорічний офіційний турнір, який проводиться київською областною федерацією — Київське Об'єднання Асоціацій Футболу (КОАФ).