Київський ЦСКА побореться за Кубок БРАФ-2023

23 Березня 2023

Історичний розіграш першого Кубку Бучанського району стартує у квітні.

Кубок БРАФ 2023

На старт виходять 32 команди - всі лігові команди-участниці офіційних змагань Бучанської Районної Асоціації Футболу (БРАФ), окрім команд ФК «Крюківщина» та «Юніор» (Гатне). Столичний ЦСКА приєдується до турніру, як колектив, що брав участь у цьогорічних районних змаганнях - Меморіалі Чанових.

"Кубок Бучанщини" є правонаступником Кубку Києво-Святошинської Районної Федерації Футболу (КСРФФ). Саме у Кубку КСРФФ, ЦСКА провів свій перший офіційний матч після відродження - історична подія відбулася 25 квітня 2021 року. Тоді новостворена команда армійців стартувала з  попереднього раунду, перемігши на старті ФК "Дмитрівка" (Шпитьки), проте не змогла нічого протиставити наступному міцному супернику - ФК "Нива" (Бузова), програвши у 1/16 фіналу з рахунком 3:0 та вибула у першому колі основної сітки турніру. Наразі, поборотися за трофей спробує вже більш досвідчена та зіграна команда армійців під керівництвом Андрія Мішка.

За результатами жеребкування, у першому поєдиноку 1/16 армійці на виїзді зустрінуться з командою ФК "Мрія" (Гостомель). Проведення матчів першого кола заплановано на 1-2 квітня.