ЦСКА — фіналіст Меморіалу Чанових-2023

19 Березня 2023

Київський ЦСКА став фіналістом міжсезонного Кубку БРАФ.

Кубок Чанових

Впевнено стартувавши з групового етапу, армійці дійшли до фіналу, здобувши перемоги у серії плей-оф над гостомельским “Факелом” та представником вищої ліги обласного чемпіонату ФК “Сокіл”.

У фіналі команда Андрія Мішка також зустрічалася з представником вищої ліги чемпіонату київщини - СК “Гатне”. У напруженому протистоянні армійці першими відкрили рахунок: на 12 хвилині відзначився кращий бомбардир турніру Олександр Віслевський. Проте не змогли втримати перевагу, пропустивши два голи у відповідь. Голами у складі СК “Гатне” відзначилися: на 24 хвилині Олександр Левенець та на 32 хвилині Володимир Рибцов.

Другий тайм поєдинку завершився без забитих м'ячів. Фінальний рахунок матчу 1 — 2 на користь суперника, тож Кубок Чанових цього року їде у Гатне.

Приємно, що двох гравців нашої команди організатори змагань відзначили персональними винагородами. Олександр Віслевський отримав кубок кращого бомбардира турніру. До речі, відзначившись своєю неймовірною результативністю, 9 номер армійців встановив новий абсолютний рекорд Меморіалу Чанових за кількістю забитих м'ячів! Також, за свою надійну гру, почесну відзнаку отримав голкіпер червоно-чорних Олександр Гонтарев.

Медіа-центр "ЦСКА України".