ЦСКА - ФК "Гостинний двір" (Вишневе) 6:1

05 Вересня 2021

Армійці розгромили чергового суперника в чемпіонаті КСРФФ

У неділю, 5-го вересня армійці відіграли 3-й тур Києво-Святошинського району з футболу, суперником червоно-чорних був відомий клуб з Вишневого ФК "Гостинний двір". Матч проходив у Гостомелі, та почався з контролю м‘яча армійців, гості зустрічали на своїй половині поля, та ставили ставку на контрвипади, якими уміло користувалися нападники, створюючи небезпеку, але перша половина пройшла під перевагою киян. Та вже на 12-й хвилині Богдан Трофименко скористався передачею від Юрія Печьонкіна та перший використав свій шанс, перегравши голкіпера в побаченні сам на сам, пробивши під дальню штангу.

В середині першого тайма гра вирівнялась та гості декілька разів мали гарні випади в атаку, та після одного такого випаду, заробили штрафний біля кутового та після подачі нападник на дальній частині штрафної прйняв м‘яч та почав зміщуватись в центр Саід не встиг за зміщення та сфолив, суддя справедливо вказав на 11-ти метровий, який реалізували, 1:1. На 33 хвилині після багатоходівки, передачами низом Саід вивів на ударну позицію Скоряка, останній з лівою ноги за меж штрафної, поцілив у дальню дев‘ятку, 2:1. Ще декілька нагод в першому таймі збільшити рахунок мав Роман Лопатін, але двічі змарнував нагоду в побаченні сам на сам, але той же Роман в одному із наступних епізодів пройшов двох захисників та віддав у пусті ворота і Андрій Скоряк оформив дубль, 3:1.

У другому таймі на полі з‘явились нові гравці, серед яких хочеться відмітити нового нападника киян, Олексія Шульгу, який перейшов до армійців з Ниви Бузова, та який після 10-ти хвилинного дебюту вже встиг відзначитись, після передачі на хід Олексій майстерно та дуже еффектно перекинув воротаря, 4:1. До речі окрім Олексія, у армійців з’явився ще один новий гравець - Іван Подшивалов дебютував у основному складі киян у цій грі, та зробив вагомий внесок у перемогу.

На 55-й хвилині забили "Гостинці" - Саід Ідрес, відгукнувся на простріл з флангу, м‘яч від поперечки сильним ударом відправився у сітку.

Останню крапку під завісу матчу потавив Юрій Печьонкін, доречі один із креативних митців атаки армійців, який на 85-й хвилині заробив пенальті, який сам і реалізував, пробивши сильно низом у кут. Матч закінчився з рахунком 6:1.