Армійці переможно дебютували у 1-й лізі першості м. Києва

04 Вересня 2021

4-го вересня Армійці зіграли свій перший матч в офіційних змаганнях м.Києва.

4-го вересня Армійці зіграли свій перший матч у 1-й лізі чемпіонату Києва з футболу та здобули впевнену перемогу над командою футбольного клубу "ДЮСШ-17", який відомий дитячим футболом та вихованням багатьох поколінь футболістів.

"ДЮСШ-17" - ЦСКА (Київ) 0:4

Голи: Маньковський (26'), Трофименко (35', 48'), Скоряк (72').

Асоціація футболу м. Києва

Окремо підкреслимо, що участь нашої команди в офіційній першості міста Києва - це вкрай важливий перший крок до реалізації нашої спільної мети, адже саме успішний виступ та призові місця в офіційній регіональній першості дозволять просуватися вгору ступенями футбольних ліг, які ведуть до професійних всеукраїнських змагань.

Асоціація (Федерація) футболу м.Києва (ФФК/АФК) є членом Української асоціації футболу (УАФ) та входить до переліку регіональних асоціацій футболу (РАФ) від м. Києва, має офіційні повноваження представляти футбол міста Києва у всеукраїнських та міжнародних спортивних організаціях і змаганнях, а також виключним правом на проведення офіційних місцевих змагань з футболу та кваліфікації місцевих футбольних клубів для наступної участі в офіційних змаганнях Асоціації аматорського футболу України (ААФУ) - чемпіонаті та розіграші Кубка України з футболу серед аматорських команд.