Війсковослужбовці долучилися до відродження київського ЦСКА

12 Серпня 2021

Футбольний клуб ЦСКА (Київ) та громадське об’єднання «Ветеранське братерство» підписали меморандум про співпрацю в рамках реалізації суспільних ініціатив з відродження професійного статусу клубу та проекту розвитку армійського спорту в Україні.

Під час прес-конференції, яка пройшла сьогодні у прес-центрі Українського кризового медіа-центру, представники організацій презентували створення ветеранської футбольної команди «ЦСКА ВБ», яка функціонуватиме в структурі клубу. Команда формуватиметься з відставних військовослужбовців, які отримають можливість тренуватися разом з професіоналами та грати як у аматорських змаганнях, так і можливість проявити себе та продовжити кар’єру серед професійних футболістів.

Спікери висловили сподівання на підтримку державних структур з огляду на важливу соціальну місію, яка полягає у соціалізації та підтримці ветеранів, формуванні позитивного іміджу Збройних сил України в умовах війни, патріотичному вихованні молоді.

Брифінк ЦСКА Київ

«Ми сподіваємся, що ЦСКА матиме вагоме місце в українському футболі. Важливим напрямком роботи буде реабілітація військових», – сказав Руслан Періжок, Голова ГО «ФК ЦСКА Київ».

«Робота з молоддю, ветеранами та інші соціальні проекти – це те, що важливо для нашої держави і це те, чого не вистачає сьогодні», – додав Павло Коротнюк, заступник керівника ГО «ФК ЦСКА Київ» по роботі з уболівальниками.

«Клуб має велику історію, створений для того, щоб в Україні розвивався наш футбол. Ми підтримуємо українську армію, ми це доведемо і будемо показувати», – наголосив Харіс Кемфор, спортивний директор футбольного клубу ЦСКА (Київ).

Представники футбольного клубу закликали всіх небайдужих приєднатися до ініціативи відродження столичного футбольного клубу, який двічі ставав фіналістом національного кубку та виступав в єврокубкових змаганнях у 90-х та 2000-них.

Медіа-центр ГО "ЦСКА України".