ЦСКА - ФК "Зміна" 4:4 (6:5)

28 October 2021

ЦСКА виходить до 1/4 Кубку Києва!

ЦСКА - Зміна

В дуже емоційному та важливому матчі за кубок Києва ЦСКА переміг ФК "Зміна".

У першому таймі армійці мали безліч нагод, проте забити змогли лише на початку другого: після навісу від Юрія Печьонкіна головою забив Ідрес Саід. За декілька хвилин перевагу подвоїв Вадим Гурін, який сольно пройшов захисників у штрафній та поцілив у ближній кут - 2:0.

Коли гра вже добігала своєї кульмінації, здалося що підопічні Руслана Періжка не очікували, що "Зміна" знайде сили та побіжить відіграватись. Хоча армійці контролювали гру, проте це зіграло з ними «злий жарт». Після чергових пасів біля своєї штрафної, захисник припустився прикрої помилки, подарувавши м'яча нападнику суперника, і після добивання "Зміна" забила - 2:1. Як то кажуть «не забиваєш ти»…

На 90+5-й хвилині основного часу арбітр вгледів гру рукою армійців та назначив пенальті, який реалізували оболонці, перевівши гру у додатковий час.

На 2-й хвилині 1-го додаткового тайму арбітр назначає ще один пенальті у ворота армійців, який так само реалізовує "Зміна", 2:3 і армійці вже поступаються.

На 104 хвилині червоно-чорні відіграються: після подачі Юрія Печьонкіна вдруге забиває Ідрес Саід - 3:3. Та вже за хвилину оболонці з подачі забивають головою, та знову виходять уперед - 3:4.

Армійці всіма силами намагалися відігратися та мали безліч ударів по воротах суперника. Один з ударів досяг своєї мети - Вадим Гурін пробив з дальньої дистанції та поцілив у кут воріт - 4:4 на 117-й хвилині!

ЦСКА мав ще кілька нагод щоб забити, та змарнувавши їх, перевів гру до серії післяматчевих пенальті.

Іван Голубей парирував перший постріл, наступні 5 ударів пропустив та вже сьомий удар знов парирував, завдячуючи чому подарував команді можливість виграти серію, якою скористався Богдан Зайцев.

6:5 за серією пенальті і ЦСКА проходить до чвертьфіналу Кубку Києва, де зустрінеться з командою ФК "Легія" (Київ).