ЦСКА підтримав ініциативу Міністерства молоді та спорту, спрямовану на заохочення громадськості до фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності

18 June 2023

Команда київського ЦСКА взяла участь у фізкультурно-оздоровчому заході «3 Україною в серці». У рамках заходу відбувся футбольний турнір, в якому армійці здобули бронзові нагороди.

ЦСКА Київ

Змагання відбулись 18 червня на стадіоні "Колос" у смт. Велика Димерка Броварського району Київщини. У рамках заходу було багато цікавих активностей для відвідувачів та виступ зірок українського шоу-бізу, серед яких: Наталка Карпа, VAHA, гурт «SESTRA», EL Кравчук, Нікіта Кісельов, BORA, BITZ, Кароліна Ваноян.

Дуже радує, що подібні заходи для населення, які організовує ВЦФЗН «Спорт для всіх» Міністерства молоді та спорту України, стають частішими. Сподіваємось, що державна програма Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення — це перший крок до відродження повноцінної державної політики з всебічного розвитку та підтримки спорту на усіх рівнях, яка проходитиме у співпраці зі спортивними громадськими організаціями та місцевими спротклубами.

Ми певні того, що на сьогодні спорт в Україні як ніколи потребує підтримки на державному рівні, тому підтримка держполітики та програм з питань розвитку спорту, спортивних організацій та спортивної інфраструктури є одним з константних напрямів соціально-культурної громадської діяльності футбольного клубу ЦСКА Київ.

ЦСКА Київ