ЦСКА розпочав виступ на зимовому кубку Чанових

04 February 2023

В першому турі армійці перемогли ФК "Гореничі"

ЦСКА Київ

Минулої суботи, 4 лютого, відбулися стартові матчі 13-го за ліком традиційного передсезонного турніру – Меморіалу видатних українських голкіперів Чанових. Організатором змагання виступає Бучанська районна асоціація футболу (БРАФ), яка стала спадкоємцем Києво-Святошинської районної федерації (КСРФФ).

У першому турі, на засніженому полі стадіону "Колос" у с. Шпитьки,  армійці зустрічалися з ФК "Гореничі". Рахунок матчу 4-0 на користь ЦСКА. Усі голи - в активі невгамонного Олександра Віслевського.

Розпочавши з переконливої перемоги, підопічні Андрія Мішка підтвердили прогнози фахівців, які відносять столичний ЦСКА до групи фаворитів цьогорічного турніру, де серед інших учасників виділяються – вищолігові колективи обласних змагань - дворазовий переможець Меморіалу "Сокіл" (Михайлівка Рубежівка) та чинний тріумфатор турніру СК "Гатне", досвідчена ФК "Софія" (Софіївська Борщагівка), а також амбітні "Вишня" (Вишневе) та "Білгород" (Білогородка).

ЦСКА - Гореничі

Також відзначимо дебют головного тренера армійців Андрія Мішко в якості польового гравця. Тож відтепер маємо не тільки амбітного керманича, але й граючого тренера!