КСРФФ відзначила фанів ЦСКА та успіхи клубу

24 October 2022

Києво-Святошинська Футбольна Федерація (КСРФФ) присудила армійцям одразу кілька почесних нагород за підсумками минулорічного сезону.

Минулого, 2021 року, відбулась довгоочікувана подія - після багаторічної перерви столичний ЦСКА нарешті відновив участь в офіційних організованих футбольних змаганнях! Дебютувавши у розіграші Кубку та Першості Києво-Святошинського регіону, ЦСКА відкрив нову сторінку своєї історії. Хоча за підсумками сезону армійці не здобули нагород, закінчивши змагання на 5 сходинці турнірної таблиці, непоміченим київський ЦСКА не залишився!

Днями КСРФФ вручив спеціальні відзнаки учасникам минулорічних змагань.

ультрас ЦСКА Київ

Приємною відзнакою стала перемога наших вболівальників в номінації "Найпалкіший вболівальник чемпіонату-2021", яку присудили фан-сектору червоно-чорних. Дійсно пам'ятна та заслужена відзнака, адже наші фани - найвідданіші та найактивніші вболівальники, без яких неможливо уявити київський ЦСКА! Тим більше зараз, коли завдяки нашим фанатам-військовим, які б'ються на фронті за всіх нас, – завдячуючи їм ми зараз можемо грати у футбол.

найпалкіший вболівальник КСРФФ 2021

Також клуб відзначили ще у двох номінаціях: "Відкриття сезону - За відродження відомого українського бренду та нові підходи в організації матчів" та "Разом з командою - За кращу організацію домашніх матчів".

медаль ксрфф

відкриття сезону

Незважаючи на вкрай складні часи, рухаємось вперед, заради наших вболівальників та захисників! Український футбол має жити, ЦСКА має буди його невід'ємною частиною! Разом до відродження!