ЦСКА - "Арсенал" 0:1

18 September 2022

Армійці зазнали поразки в принциповому та напруженому матчі 2 туру.

ЦСКА - Арсенал

В неділю 18 вересня в рамках Чемпіонату м. Києва з футболу 2022 – 2023 було зіграно матч 2 туру проти команди "Арсенал" (Київ).

Хоча це вже зовсім інший "Арсенал", який тільки но з'явився (в чергове?) в українському футболі, сама назва суперника армійського клубу додавала принциповості в цьому протистоянні та нагадувала про історію непростих відносин між двома однойменними клубами, початок яких було покладено ще у 2001-2002 рр., коли відбувся розділ, тоді ще державного, ЦСКА на дві окремі стурктури, і які відбувалися на найвищому рівні українського професійного футболу.

ЦСКА Київ 2022

Перший тайм пройшов у напруженій боротьбі. Суперники створювали небезпечні моменти біля воріт друг друга, але глядачі в першому таймі не побачили забитих голів. За рахунку 0-0 команди пішли на перерву.

В другому таймі картина гри не змінилася. Команди вели запеклу боротьбу на футбольному полі і жодна не мала наміру поступатися. Небезпечні моменти виникали біля воріт обох команд.

Відмітимо гарну гру голкіперів обох команд, які впевнено вступали в гру та відводили небезпеку від своїх воріт.

В одній з атак, після навісу з правого флангу, каноніри все ж відкрили рахунок у матчі.

А вже незабаром за фол останньої надії червону картку перед собою побачив захисник ЦСКА Олександр Олешко.

Залишившись у меншості армійці намагалися врятувати гру, але на жаль не зуміли цього зробити. В підсумку маємо першу поразку в чемпіонаті.

За інформацією прес-служби ЦСКА Київ.