ЦСКА - ФК "Єдність" 3:2

09 October 2021

ЦСКА переміг у 6-му турі Першості Києва.

ЦСКА - ФК Єдність

9-го жовтня армійці приймали команду ФК "Єдність" в рамках 6-го туру Першості міста. Гра пройшла за повної переваги господарів, гості мали лише декілька дальніх ударів, та кілька подач з кутового.

Червоно-чорні відкріили рахунок в середині першого тайму, після подачі з кутового від Олександра Борискова прямо на ногу Богдану Трофименку, який переправив шкіряного у сітку - 1:0.

На 37-й хвилині, після подачі з кутового, арбітр угледів гру рукую зі сторони захисника армійців, та вказав на 11-ти метровий, який реалізували гості, 1:1.

На 45-й хвилині з майстерної подачі, все ж того Олександра Борискова, на дальній штанзі замикає головою Ідрес Саід, 2:1 в роздягальню.

У другому таймі ситуація не змінилась, та після декількох втрачених нагод нападників армійців хорошу нагоду отримав Трофименко, після розрізної передачі від Борискова, перший сильно пробив у дальній кут - 3:1.

Ще одного м'яча "Єдність" змогла забити в кінцівці гри, метрів з 25-ти, коли ніхто не очікував, юний атакуючий гостей майстерно прийняв та поклав м‘яча у дальню дев‘ятку. Матч і закінчився з рахунком 3:2.

За інформацією прес-служби ЦСКА Київ.