"Динамо" (Вишневе) - ЦСКА 1:4

03 October 2021

ЦСКА здобув вольову перемогу в принциповому матчі Першості КСРФФ.

Динамо ЦСКА

В неділю, 3 жовтня, армійці на виїзді здолали свого принципового суперника в Першості КСРФФ - "Динамо" з м. Вишневе. Нагадаємо, що саме вишнівські динамівці підпортили настрій у першому після відродження офіційному матчі ЦСКА, завдавши прикрої поразки армійцям на рідному стадіоні 0:1 у першому турі відбіркового етапу першості КСРФФ.

У цьому матчі біло-сині почали жваво та на початку матчу завдали декілька дальніх пострілів з якими без проблем справлявся наш голкіпер. Кияни мали декільки непоганих проходів та прострілів. На 10 хвилині 100% момент мав Антон Маньковський, проте не реалізував свій задум: після виходу сам на сам не зміг перекинути воротаря динамівців.

Вже на 15 хвилині матчу, динамівці вийшли вперед, спіймавши гостей на контратаці - після прострілу з флангу у пусті ворота забив Богдан Портянкін.

На 29 хвилині армійці відновивли рівновагу. Віктор Марченко, отримавши м‘яча на куту штрафної, прийняв, прокинув та пробив сильно в ближній кут.  Голкіпер господарів зреагував на удар, проте м‘яч підлетів угору і закрутився в сітку воріт - 1:1.

Після перерви кияни змогли заволодіти ініціативою, більше володіли м‘ячем та створювали багато гольових моментів. В одному з таких, Богдан  Трофименко прострілив у ворота та після рикошету від захисника м'яч полетів у сітку - 2:1.

Той же Трофименко в середині другого тайму обійшов на дриблінгу захисників та прострілив, і свій черговий гол забив Андрій Скоряк - 3:1.

На 87-й хвилині Олексій Шульга отримав м‘яча перед штрафною, прибрав двох захисників та з-за меж штрафної сильно низом пробив під штангу у дальній кут воріт суперника - 4:1, такий рахунок і зафіксував фінальним свистком арбітр поєдинку.

За інформацією прес-служби ЦСКА Київ.