“Атлет” – ЦСКА – 6 – 0

05 November 2023

Лідер чемпіонату завдав ніщивної поразки армійцям.

Атлет - ЦСКА

Зважаючи на те, що у попередньому турі армійці, продемонструвавши хорошу, змістовну гру, обіграли ДЮСШ-14 (3:2), уболівальники очікували звітного поєдинку з цікавістю та оптимізмом. І вони не помилилися, адже гра вийшла результативною, динамічною, з великою кількістю гольових моментів. 

Армійці обрали на поєдинок тактику відкритої гри, намагаючись з перших хвилин захопити ініціативу. Але, схоже, що оборона не могла нічого вдіяти, коли “атлетівці” у кілька передач переходили з оборони в атаку. Гра проходила на зустрічних курсах, але, як то кажуть, “в одні ворота”. 

Так, на 19 хвилині, після перехоплення м'яча на своїй половині поля, господарі провели швидку контратаку і відкрили рахунок у матчі. 

Другий гол у ворота ЦСКА “атлетівці” забили на 35 хвилині першого тайму. Пропущений м'яч став наслідоком незлагоджених дій оборонців, які не змогли нейтралізувати нападника “Атлета” у карному майданчику. Ще один гол залетів у ворота армійців вже за три хвилини. За рахунку 3:0 команди пішли на перерву. 

У другому таймі армійці мали кілька чудових можливостей скоротити рахунок, але реалізувати свої моменти не змогли. 

Натомість суперник сповна скористався “дірками” у захисті армійців та забив черговий гол у середині другого тайму, зробивши рахунок 4:0 на свою користь. 

На прикінці матчу ЦСКА спробував піти у ва-банк, щоб забити хоча б гол престижу. Але це вилилося лише ще у два пропущені м'ячі на останніх хвилинах поєдинку. Фінальний рахунок матчу — 6:0 на користь “Атлета”.

Післяматчевий коментар тренера воротарів Івана Голубея:

Післяматчевий коментар півзахисника Костянтина Тетері: