ФК ЦСКА Київ спільно з ГО “ЦСКА України” започатковують номінацію “кращий гравець місяця”

05 Жовтня 2023

CSKA Kyiv Plaeyer of the Month Award

Вересень 2023 року виявився складним місяцем для київського ЦСКА. Незважаючи на те, що результати на полі були вкрай невдалі, команда всеж провела кілька непоганих мачтів, коли результат на табло просто не відповідав перебігу гри. Також ми змогли побачити, що деякі гравці виділялися наполегливістю та відданістю командній грі.

Ми хочемо, щоб футболісти нашої команди прагнули проявити себе з найкращого боку у кожному матчі. Тому ми відчуваємо необхідність приділяти увагу кожному гравцю та хочемо віддати належне самовіддачі та особистому вкладу гравців в малюнок колективної гри та здобуття результатів.

Відтепер щомісяця ми будемо проводити нараду, у якій прийматимуть участь представники керівництва та тренерського штабу, та будемо визначати трьох номінантів, серед яких обиратиметься “кращій гравець місяця”. А найкращим суддею будуть наші вболівальники, які визначатимуть переможця відкритим голосуванням на сайті cska.in.ua. Переможець отримає спеціальну відзнаку та винагороду від партнера клубу — ГО “ЦСКА України”.

Чимало футболістів потрапили у фокус та претендували на включення до номінації за підсумками вересня, але, віддаючи належне продемонстрованим зусиллям протягом усього ігрового місяця, зупинили свій вибір на трьох наступних номінантах:

півзахисники Нікіта Соколянський (8 номер) та Олексій Поспєлов (9 номер), а також нападник Андрій Дьяченко (11 номер).

Історичне визначення першого “кращого гравця місяця” розпочнеться вже скоро! Запрошуємо всіх шанувальників ЦСКА долучитися до голосування та допомогти визначити кращого з кращих, адже саме Ваш голос може стати вирішальним у визначенні фаворита!

Голосування