ФК "Фаворит" (Тарасівка) - ЦСКА 0:3

29 August 2021

ЦСКА здобули впевнену перемогу у чемпіонаті КСРФФ.

29 серпня ЦСКА на виїзді, на стадіоні «Зеніт» у Боярці, зіграли з командою ФК "Фаворит" (Тарасівка). Відзначимо, що в цій грі у складі армійців дебютували відразу п‘ятеро новачків - Олексій Кириченко, Віктор Марченко, Юрій Печьонкін, БогданТрофименко та Денис Мірошниченко.

Фаворит - ЦСКА

Матч почався з активних атак армійців, в черговій стрімкій атаці на початку гри ЦСКА забили, Скоряк Андрій прострілив у воротарський Майданчик, та дебютант Армійців - Богдан Трофименко, забив свій дебютний гол у футболці армійців. Той же Богдан Трофименко вже в середині тайму отримав пас на хід та використав побачення сам на сам, пробивши технічно в дальній кут. Богдан міг відзначатися хет-триком, проте в моменті коли наш нападник прокинув мяч, його збив захисник перед штрафною, але вже як повелося для армійців з суддями, арбітр не поставив навіть штрафного, а нашого нападника нагородив жовтою карткою, за черезмірну емоційність. Перший тайм запам‘ятався досить змістовною грою червоно-білих, в атаці та в цілому в контролі м‘яча, перводу з флангу на фланг. 

"Фаворит" мав декілька нагод та пострілів здалеку та міг відповісти, маючи дві нагоди, але голкіпер гостей, Іван Голубей, займав правильну позицію на виходах та у воротах, та зберіг ворота сухими.

У другому таймі у складі ЦСКА було зроблено 8 замін, гра набула більш в‘ялого характеру. В середині тайму арбітр поставив пенальті за падіння гравця з Тарасівки, який номінальні господаді не реалізували, пробивши значно вище воріт. Та вже за десять хвилин до кінця мітчу Юрій Печьонкін поставив «жирну» крапку, забивши гол-красень зі штрафного. До речі Юрій був одиним з найактивніших гравців, та дуже добре виділявся у складі киян.

Фінальний рахунок - 0:3 на користь ЦСКА.