CSKA Kyiv
CSKA Kyiv

Умови користування та конфіденційність

Порядок доступу до інформації

Ви можете переглядати і завантажувати інформацію цього сайту тільки для особистого некомерційного використання, за умови збереження вами всієї інформації про авторське право.

Забороняється змінювати текстову і графічну інформацію даного сайту, а також поширювати або демонструвати її в будь-якому вигляді в публічному доступі або використовувати в комерційних цілях без узгодження з адміністрацією.

Відтворення та передкук інформації

Копіювання публікацій в інтернеті вітається, але за наявності гіперпосилання на веб-сторінку публікації на сайті https://cska.in.ua. При репродукції інформації сайту у друкованих виданнях - при посиланні на ГО «ЦСКА України». Комерційне використання можливе тільки після узгодження з Правлінням ГО «ЦСКА України».

Політика конфіденційності

Ми автоматично збираємо певну інформацію і зберігаємо її в базі даних. Ця інформація дозволяє нам краще зрозуміти дії користувачів, дізнатися, які сторінки веб-сайту вони відвідують, а також оцінити і підвищити ефективність взаємодії з відвідувачами, роботи сайту та його функціональних можливостей.

Збір і використання особистих даних, які можна використовувати для встановлення особи або для зв'язку з нею, виконуються виключно добровільно. Відвідування нашого сайту має на увазі вашу згоду на обробку персональних даних.

Файли Cookies

Ми використовуємо різні технології для збору та зберігання інформації, коли Ви відвідуєте сайт https://cska.in.ua. Для персоналізації інформації ми використовуємо файли cookies або аналогічні ідентифікатори.

Ми розглядаємо дані, передані за допомогою файлів cookies або інших аналогічних ідентифікаторів, як передану добровільно. Ви можете відключити файли cookies в налаштуваннях вашого браузера. Просимо звернути увагу, що після відключення файлів cookies деякі функції веб-сайту https://cska.in.ua можуть стати для Вас недоступні.

Наш веб-сайт використовує наступні типи файлів cookies:

• Обов'язкові файли cookie - необхідні для надання певних функцій і сервісів веб-сайту, наприклад, для доступу до захищених сторінок, реєстрації та авторизації.

• Експлуатаційні файли cookie - дозволяють нам отримувати інформацію про те, як користувачі використовують наш веб-сайт, наприклад про те, як часто використовується якась певна функція або сервіс.

• Функціональні файли cookie - використовуються для зберігання протягом тривалого часу параметрів і конфігурацій, встановлених вами для нашого веб-сайту, наприклад, вибір мови інтерфейсу.

З нашим веб-сайтом інтегровані деякі сервіси партнерів, такі як платіжні системи, соціальні мережі і служби веб-аналітики. Наші партнери можуть встановити власні файли cookie на пристрої користувача, під час відвідування нашого веб-сайту.

Зверніть увагу, що наша Політика конфіденційності не покриває використання файлів cookie третіх сторін, і ми не несемо відповідальності за їх політику конфіденційності і роботу.

Безпека персональних даних

Ми використовуємо загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, спотворення чи знищення. Ми забезпечуємо зберігання і захист отриманих персональних даних відповідно до порядку передбаченому Законом України «Про захист персональних даних».

Персональні дані неповнолітніх

Зверніть увагу, що ми не збираємо персональну інформацію про осіб, що не досягли віку 13 років, а так само осіб молодше 16 років в країнах, що підлягають дії Загального регламенту щодо захисту даних ЄС (GDPR). Якщо вам не виповнилося 13 років або, у відповідних випадках, 16 років, будь ласка, не реєструйтеся на нашому веб-сайті і не надсилайте нам свою персональну інформацію.

Прикінцеві положення

Ці Умови можуть бути змінені адміністрацією без будь-якого спеціального повідомлення.

ГО "ЦСКА України" залишає за собою право на свій розсуд обмежити доступ до сайту з метою дотримання вимог законодавства або прав і законних інтересів третіх осіб.