ЦСКА презентував план розвитку на 2021-2027 рр. та запрошує до співпраці

17 August 2021

Футбольний клуб ЦСКА (Київ) пропонує долучитися до співпраці у відродженні футбольного клубу.

Ми, ініціативна група і члени громадської організації «Футбольний клуб ЦСКА Київ», запрошуємо Вас до співпраці у відродженні футбольного клубу, який був розформований і припинив своє існування в 2009 році. Футбол в Україні - це національний вид спорту, вболівальники та шанувальники якого знаходяться в кожному куточку нашої країни, а столичний ЦСКА - це футбольний клуб без якого важко було уявити київським уболівальникам першість УРСР і Вищу лігу Чемпіонату України.

8-й рік поспіль Україна протидіє агресії РФ. Наші військовослужбовці ціною власного життя мужньо боронять незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Довіра до військових є найвищою в українському суспільстві. В складні часи,  в умовах війни дуже важливо підтримувати бойовий дух війська і патріотичний настрій всіх громадян. Сприяти цьому можуть перемоги не тільки на передовій, але і на спортивних майданчиках, з боку команд що є символами української армії. Сьогодні ЦСКА формально не має відносин з Міністерством оборони України. Але прагне здобути його підтримку. Водночас, для нас важливі й будь-які інші форми співпраці, зокрема з представниками приватного сектору.

Ми хочемо повернути уболівальникам, які є в багатьох областях України, титулований армійський футбольний клуб, який мав великі досягнення в українському футболі: Чемпіон УРСР 1949, 1951, 1980, 1983 рр.; Володар Кубка УРСР 1976 р.; Фіналіст Кубка України 1998, 2001 рр.; виступав на міжнародній арені: в Кубку Кубків сезону 1997/1998 рр. та Кубку УЄФА 2000/2001 рр.

ЦСКА Київ має великий потенціал, який обов'язково повинен бути реалізований спільними зусиллями, не байдужих до української армії і спорту, громадян. Так само в наших пріоритетних планах - створення в структурі клубу дитячої футбольної школи, в якій навчатимуться грати у футбол, займатися і розвивати свої спортивні навички діти - наше майбутнє і наші надії.

Сьогодні ЦСКА (Київ) - це команда однодумців, яка має величезну підтримку вірних і відданих уболівальників за спиною, енергійних, талановитих футболістів та амбітних організаторів, які поставили перед собою мету вивести футбольний клуб на професійний рівень і нагадати про своє існування у великому футболі.

На даний час, після майже 13-річної перерви, команда відіграла відбірковий раунд на першість Києво-Святошинського району та найближчим часом почне виступи у першості міста Києва та першості району.

Наші цілі на сезон 2021/2022 рр. - це заявка, участь і призові місця в змаганнях Чемпіонату міста Києва, Кубку Києва та Чемпіонату району.

Наші цілі на сезон 2022/2023 рр. - це заявка і участь у Чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд та відкриття дитячої спортивної школи.

Спонсорський портфель на поточний сезон становить 583 000 грн.
Ми запрошуємо до співпраці всіх бажаючих і небайдужих уболівальників і партнерів. Для отримання більш детальної інформації, а також обговорення пропозицій співпраці, Ви можете зв'язатися з нами:

  • email: periruslan@gmail.com
  • телефон: (063) 826-35-66 

Ми готові до співпраці і дуже сподіваємося, що зможемо спільними зусиллями підтримати патріотизм військовослужбовців України, подарувати футбольне свято вболівальникам і сформувати здоровий, спортивний дух у підростаючого покоління.

Картковий рахунок для благодійних внесків від фізичних осіб:
5168 7456 0500 1509 (отримувач – Періжок Р.В.).

 

1

GO-CSKA-KYIV-PROJECT-2021-2027