Київський ЦСКА та «Ветеранське братерство» створюють спільну футбольну команду

07 August 2021

Два «армійські» колективи анонсували створення футбольної команди, основу якої складатимуть ветерани добровольчих батальйонів, Національної гвардії та інших підрозділів Збройних сил України.

ЦСКА ВБ

Презентація нової команди відбудеться в цю неділю, 8-го серпня, на стадіоні «Темп», де з нагоди знакової події пройде матч між київським ЦСКА та збірною зірок українського футболу. Матч відбудеться о 18:00 за адресою: м.Київ, вул. Вітрука 10-А, вхід на стадіон вільний.

Всеукраїнська Громадська організація «Ветеранське братерство» створена ветеранами, які пройшли роки війни на сході України, має представництва в всіх регіонах нашої держави та є однією з найактивніших організацій з представництва інтересів сучасних ветеранів та захисників України.

Veteranske-Braterstvo

Нагадаємо, що відомий київський футбольний клуб ЦСКА був відроджений у 2021 році, та розпочав виступи в аматорських регіональних змаганнях. Керівництво клубу анонсувало відновлення роботи дитячно-юнацької футбольної академії та поставило за мету повернення до професійного футболу України у найкоротші терміни.

Медіа-центр ГО «ЦСКА України».