СК "Хотів" - ЦСКА 0:3

26 June 2021

ЦСКА впевнено переміг чергового суперника у Чемпіонаті КСРФФ

ЦСКА

В суботу 26.06.2021 ЦСКА Київ зіграли черговий матч чемпіонату на виїзді проти місцевого СК Хотів. Матч почався за переваги Армійців, за 10 хвилин гравці ЦСКА створили три добрі нагоди, проте забити змогли вже з 4-ї спроби, на 12-й хвилині Віталій Петрук отримав передачу сам на сам та зміг реалізувати момент, воротар майже парирував цей удар, проте м‘яч все ж потрапив до сітки - 0:1. Після забитого голу Господарі почали більш націленіше атакувати та частіше доходити до воріт Київської команди. Один з найнебеспечніших моментів в матчі для Хотівців був на 20-й хвилині, коли після удару з-за меж штрафної мяч полетів начебто в дев‘ятку і здавалось він вже там, але поперечина зіграла за воротаря армійців, та повернула м‘яч в гру. Хотів мав ще декілька ударів за перший тайм та всі удари були повз ворота. В середині першого тайм Яловий Максим обіграв двох оборонців та прокинув м‘яч на побачення з воротарем, але капітан команди господарів не захотів так просто відпускати нашого нападаючого, та збив сзаду Максима - 11 метровий. Той самий Максим Яловий і реалізував його - 0:2.

Вже під самісінький антракт поєдинку свій перший гол в чемпіонаті забив Денис Нестеров, відгукнувшись на передачу з Кутового, ногою переправив круглого в сітку - 0:3.

Команди пішли на перерву.

2-й тайм запам‘ятався досить динамічною грою обох команд, та безлічу помилок артбітрів, як мінімум ще три 11-ти метрових не було назначено в ворота СК Хотів (можливо це повернення за не назначений карний ще в першому таймі, коли Олешко збивав жорстко в своїй штрафній суперника не граючи відразу в м‘яч, а в гравця) але факт є фактом, арбітри мало свистіли та давали багато грати, опускаючи багато моментів і переводячи гру в агресивне русло.

Також СК Хотів дуже активно атакував в другомі таймі та створював багато моментів, але наш «Сторож» воріт - Максим Дем’яненко не залишав шансів, забираючи всі м‘ячі намертво. Гра закінчилася 0:3 перемогою червоно-чорних.

За інформацією прес-служби ЦСКА Київ.